Udflugtsoraklet – et anderledes kunstværk i Svenstrup

I løbet af vinteren, foråret og sommeren har Hartmut Stockter arbejdet med sit Udflugtsorakel, og nu er han og kunstgruppen, som han arbejder tæt sammen med i Svenstrup, klar til at indvie det interaktive kunstværk. Derfor vil vi gerne invitere til fernisering:

Lørdag den 23. september kl 15-17 er der fernisering ved forsamlingshuset, Viborgvej 243 i Svenstrup

Svenstrup valgte sidste forår den tysk/københavnske kunstner Hartmut Stockter som landsbyens kunstner, og siden har de to parter samarbejdet omkring det store og ret utraditionelle kunstværk.

I forbindelse med ferniseringen skal vi også afsløre de sideprojekter, projektgrupperne i Svenstrup sideløbende har drevet.

Ideen med Kunsten ud i Landsbyerne er, at borgerne er i dialog med kunstneren og på den måde har stor indflydelse på det kunstværk, der skal skabes til deres landsby. Selve den kreative proces med at udtænke og udforme værket er dog kunstnerens domæne.

Bag kunstprojektet står Favrskov Kunstudvalg og Favrskov Landsbyråd, og denne gang samarbejder vi med Statens Kunstfond, der har givet 250.000,- til projektet. Det er vi meget stolte af.

Vi glæder os til at se dig.