Søften skal have flere sten!!

Den 27. september var Jens, projektgruppen og projektlederen til møde i Søften Landsbyråd. Dels for at tale med dem om de kommende sideprojekter, dels for at præsentere Jens (Morten kunne ikke deltage). Overraskelsen var, at Jens også præsenterede deres forslag til et kunstværk. Det bliver en eller flere sten! Søften er fuld af sten, det havde de to kunstnere oplevet, da de i sommer var på landsbyvandring. Det har noget at gøre med forrige Istid og den istidsdal, der går gennem landsbyen.

Derfor besluttede de to kunstnere, at de vil lave sten, der for det første er mobile, for det andet har en funktion. Den skitserede sten er således bygget ovenpå en trailer. Denne skal fx udstyres som et mobilt kunstværksted.

Ideen er, at man til forskellige arrangementer kan trille stenen frem og deltage/facilitere et kunstprojekt/ en kunstworkshop. Andre sten kunne indeholde borde og stole, telte eller andet grej, som kan støtte projektet.
 

Projektgruppen såvel som det samlede Landsbyråd var meget begejstrede for ideen, der er både brugbar, kunstnerisk og humoristisk.